Jonge en vrouwelijke ondernemers in het nieuws

Het doet me ontzettend veel plezier om in de pers te ontdekken dat er een mooie dynamiek is ontstaan rond jonge en vrouwelijke ondernemers. Want dat is toch wel de noodzakelijke stap voor meer evenwicht in onze bedrijven: ervaren rotten én jonge geesten en een complementaire samenwerking tussen mannen en vrouwen.

Vrouwelijke ondernemers met lef

Almaar meer vrouwelijke ondernemers in het nieuws! Fantastisch om over te lezen. Zo zag ik in de krant een leuk project van Tine Eeckhout die volgende week van start gaat met Zelfie, een co-working café in Hasselt. Sara Reymen schreef een boek over de combinatie van moederschap en carrière. Volgens haar een topcombinatie. Yanina Wickmayer kocht Kaai 16 en gaat er wellicht ook ondernemen. Drie voorbeelden van vrouwen die op hun manier het vrouwelijke ondernemerschap een boost geven!

Beloftevolle jonge starters

Ik kijk ook erg uit naar de bekendmaking van de beloftevolle Limburgse starter op 6 februari. Kelly Eerdekens staat als enige dame tussen vier genomineerde mannen: David De Wagter, Wouter Smeets, Tom Smeets en Steffen Brans. Ik wens hen veel succes. Hopelijk geven zij een nieuwe lichting jongeren de goesting en de drive om te gaan ondernemen!

Deel dit bericht:

Ook interessant:

Benieuwd wat Hilde Peerlings nog meer te bieden heeft?

Aanbod

Media

Blog

Aanpak