Hilde Peerlings

Gastspreker

Boek mij als gastspreker

Kennis en expertise komen pas helemaal tot hun recht wanneer ze worden gedeeld met anderen. Vanuit die gedachte spreek ik bijzonder graag voor groepen met interesse in businessthema’s.

Vanuit de praktijk

Als gastspreker blijf ik ver weg van theoretische modellen. Ik wil vooral inspireren en mijn ervaringen delen om zo het groeiparcours van bedrijven te vereenvoudigen.

Ik vertel een geanimeerd praktijkverhaal over de uitdagingen die ondernemen en een bedrijf leiden met zich meebrengen. Met voorbeelden die voor elke professional herkenbaar en leerrijk zijn. Cases uit mijn eigen carrière vormen de rode draad.

Over alle aspecten van het ondernemerschap

​​Als zaakvoerder van een bedrijf met 180 werknemers leerde ik alle aspecten van ondernemen kennen. Mijn expertise situeert zich vooral binnen sales & marketing, organisatie & structuur, human resources en finance, maar ik spreek ook graag en met kennis van zaken over de andere elementen van ondernemen. Samen vinden we een onderwerp dat het beste bij uw doelgroep past. Ondertussen ruime ervaring in andere sectoren, bedrijven en organisaties, breed netwerk over België.

Ik spreek voor:

Bent u op zoek naar een gastspreker die vertelt vanuit de praktijk?

Testimonials

Nano Capital DDK

Ons bedrijf hecht waarde aan samenwerking, kwaliteit en diversiteit, en Hilde’s leiderschap heeft ons geholpen om onze diverse talenten effectief te laten samenwerken. Haar toewijding aan procesoptimalisatie en haar streven naar een topdienstverlening heeft aanzienlijke impact gehad op ons bedrijf en onze klanten.

Stijn Germeys – BLM vzw

“Als sociaal economie bedrijf zijn wij zeer verheugd dat Hilde haar functie als voorzitter van de Raad van Bestuur met passie uitdraagt. Dankzij haar jarenlange expertise als onderneemster kunnen wij bogen op haar strategisch en visionair talent en is zij voor mij de ideale sparringpartner om BLM nog sterker en beter maken”

Bart Dessent – Falcon

Hilde Peerlings, voorzitter van de Raad van Bestuur, speelt een belangrijke rol in het ondersteunen van ons managementteam. Haar ervaring en betrokkenheid dragen bij aan het opbouwen van een solide organisatiestructuur die de basis vormt voor ons succes.

Namens ons team wil ik mijn waardering uitspreken voor Hilde’s voortdurende inzet en leiderschap.

Tom Heylen – LGTB

“Zoals vele ondernemers, stoten wij als eigenaar-managers van een familiebedrijf, vaak op dilemma’s. Overheen een zeer breed spectrum aan domeinen, gaande van strategie tot verkoop tot personeel tot M&A, is Hilde steeds een klankbord van goudwaarde. De passie en kennis van zake waarmee zij haar mandaat binnen de RvA opneemt, hebben ons bedrijf naar een hoger niveau getild de afgelopen jaren.”

Joris Peumans – Prato Groep

“Hilde is wat ze noemen een straffe madam ! Ze weet binnen een raad van bestuur perfect (en als onafhankelijke) het evenwicht te bewaken tussen alle aandeelhouders en dat in het belang van de vennootschap. Deze uitgebalanceerde governance combineert ze met zeer goede dossierkennis, een vleugje commerce en op een grondige juridische kennisbasis.”