Hilde Peerlings

Ervaren business-strateeg als expert aan boord

Ervaren business-strateeg als expert aan boord

Ik kom als adviseur of bestuurder graag aan boord van uw onderneming om samen groeiuitdagingen aan te gaan, groeipijnen te overwinnen en groeiambities te verwezenlijken. Na een grondige analyse stellen we een roadmap op: welke doelstellingen leggen we vast? Hoe navigeren we richting het vooropgestelde doel? Vanuit welke missie en visie doen we dat?

Advies en begeleiding op 3 niveaus en 4 vlakken

Het is mijn visie dat u als bedrijf pas een strategische en rendabele groei verwezenlijkt als u intensief werkt op drie niveaus en in vier domeinen. Ik benader uw uitdagingen daarom op het niveau van uw bedrijf, uw sector én de samenleving en haar maatschappelijke trends. Van daaruit challenge ik uw business en blikken we vooruit richting de toekomst.

Een strategisch plan van aanpak

Het resultaat van mijn begeleiding als expert aan boord? Samen tekenen we de contouren uit van een strategisch plan van aanpak. Daarin hebben we veel aandacht voor automatisatie, digitalisering en solide IT-systemen. Want die zijn essentieel in dit digitale en datagedreven tijdperk.

Als business-strateeg of medebestuurder stem ik de werking van de verschillende afdelingen binnen uw bedrijf op elkaar af, zodat uw medewerkers zo efficiënt en productief mogelijk werken. Het doel? Een geolied geheel creëren dat uw klanten de best mogelijke service biedt.

Wilt u een expert aan boord halen om uw onderneming door de woelige wateren van uw groeiambities of van het bedrijfsleven te loodsen?

Testimonials

Nano Capital DDK

Ons bedrijf hecht waarde aan samenwerking, kwaliteit en diversiteit, en Hilde’s leiderschap heeft ons geholpen om onze diverse talenten effectief te laten samenwerken. Haar toewijding aan procesoptimalisatie en haar streven naar een topdienstverlening heeft aanzienlijke impact gehad op ons bedrijf en onze klanten.

Stijn Germeys – BLM vzw

“Als sociaal economie bedrijf zijn wij zeer verheugd dat Hilde haar functie als voorzitter van de Raad van Bestuur met passie uitdraagt. Dankzij haar jarenlange expertise als onderneemster kunnen wij bogen op haar strategisch en visionair talent en is zij voor mij de ideale sparringpartner om BLM nog sterker en beter maken”

Bart Dessent – Falcon

Hilde Peerlings, voorzitter van de Raad van Bestuur, speelt een belangrijke rol in het ondersteunen van ons managementteam. Haar ervaring en betrokkenheid dragen bij aan het opbouwen van een solide organisatiestructuur die de basis vormt voor ons succes.

Namens ons team wil ik mijn waardering uitspreken voor Hilde’s voortdurende inzet en leiderschap.

Tom Heylen – LGTB

“Zoals vele ondernemers, stoten wij als eigenaar-managers van een familiebedrijf, vaak op dilemma’s. Overheen een zeer breed spectrum aan domeinen, gaande van strategie tot verkoop tot personeel tot M&A, is Hilde steeds een klankbord van goudwaarde. De passie en kennis van zake waarmee zij haar mandaat binnen de RvA opneemt, hebben ons bedrijf naar een hoger niveau getild de afgelopen jaren.”

Joris Peumans – Prato Groep

“Hilde is wat ze noemen een straffe madam ! Ze weet binnen een raad van bestuur perfect (en als onafhankelijke) het evenwicht te bewaken tussen alle aandeelhouders en dat in het belang van de vennootschap. Deze uitgebalanceerde governance combineert ze met zeer goede dossierkennis, een vleugje commerce en op een grondige juridische kennisbasis.”