Hilde Peerlings

Raad van advies

Raad van advies

Als ondernemer krijgt u dagelijks te maken met het nemen van belangrijke beslissingen. Dat kan erg uitdagend zijn, zeker als u alleen aan het roer staat. Hebt u nood aan een extra klankbord en ervaringsgerichte ondersteuning? Een raad van advies staat u graag bij en adviseert u graag bij het nemen van strategische, juridische en financiële beslissingen op lange termijn, los van de dagdagelijkse bezigheden. En uiteraard in alle vertrouwen en transparantie.

Als betrokken voorzitter, bestuurder of expert-adviseur van uw raad van advies draag ik met mijn ondernemerservaring en toekomstgericht strategisch advies bij tot de groei van uw bedrijf. Uiteraard bent u als bedrijfsleider eindbeslisser. Het advies van de raad is immers nooit bindend, maar wél een meerwaarde voor wie duurzaam en onderbouwd wil groeien.

Inleven in sector

Bent u voor uw raad van advies op zoek naar iemand met veel ondernemersbagage op zak en veel expertise in sales, organisatiestructuren, hr en finance? Iemand die aandacht heeft voor gevoeligheden binnen de context van een bedrijf, zich kan inleven in uw sector en uitdagingen, en steeds betrokken meedenkt al stond ze zelf aan het roer? Dan kunt u bij mij terecht.
Ik werk vanuit mijn kennis en expertise altijd met het oog op de toekomst. Want u moet als onderneming gefundeerde beslissingen nemen in het kader van nieuwe ontwikkelingen in de markt en in de economie.

Samenstellen raad van advies

Wilt u voor uw bedrijf een raad van advies samenstellen, maar weet u niet goed waar te beginnen? Vertrouw die taak gerust aan mij toe. Op basis van uw sector, verwachtingen en uitdagingen en een uitgebreid netwerk van professionals breng ik de juiste mensen samen voor uw raad van advies. Ik heb daarbij veel aandacht voor de complementariteit en specialisaties van de leden.

Mijn huidige en afgeronde mandaten zijn onder meer:

Wilt u uw onderneming versterken met externe expertise in uw raad van advies?

Testimonials

Nano Capital DDK

Ons bedrijf hecht waarde aan samenwerking, kwaliteit en diversiteit, en Hilde’s leiderschap heeft ons geholpen om onze diverse talenten effectief te laten samenwerken. Haar toewijding aan procesoptimalisatie en haar streven naar een topdienstverlening heeft aanzienlijke impact gehad op ons bedrijf en onze klanten.

Stijn Germeys – BLM vzw

“Als sociaal economie bedrijf zijn wij zeer verheugd dat Hilde haar functie als voorzitter van de Raad van Bestuur met passie uitdraagt. Dankzij haar jarenlange expertise als onderneemster kunnen wij bogen op haar strategisch en visionair talent en is zij voor mij de ideale sparringpartner om BLM nog sterker en beter maken”

Bart Dessent – Falcon

Hilde Peerlings, voorzitter van de Raad van Bestuur, speelt een belangrijke rol in het ondersteunen van ons managementteam. Haar ervaring en betrokkenheid dragen bij aan het opbouwen van een solide organisatiestructuur die de basis vormt voor ons succes.

Namens ons team wil ik mijn waardering uitspreken voor Hilde’s voortdurende inzet en leiderschap.

Tom Heylen – LGTB

“Zoals vele ondernemers, stoten wij als eigenaar-managers van een familiebedrijf, vaak op dilemma’s. Overheen een zeer breed spectrum aan domeinen, gaande van strategie tot verkoop tot personeel tot M&A, is Hilde steeds een klankbord van goudwaarde. De passie en kennis van zake waarmee zij haar mandaat binnen de RvA opneemt, hebben ons bedrijf naar een hoger niveau getild de afgelopen jaren.”

Joris Peumans – Prato Groep

“Hilde is wat ze noemen een straffe madam ! Ze weet binnen een raad van bestuur perfect (en als onafhankelijke) het evenwicht te bewaken tussen alle aandeelhouders en dat in het belang van de vennootschap. Deze uitgebalanceerde governance combineert ze met zeer goede dossierkennis, een vleugje commerce en op een grondige juridische kennisbasis.”