90 jaar UNIZO Hasselt bij Groep Delorge-Peerlings

Prachtige avond gisteren! Het was een ware rush voor ons team om onze showroom op tijd te transformeren, maar om 19 u. kon Groep Delorge-Peerlings 160 ondernemers ontvangen om 90 jaar UNIZO Hasselt te vieren.

Ik realiseerde me gisteren dat deel uitmaken van een sterke organisatie zoals UNIZO echt een must is voor elke ondernemer. Als we kmo’s en zelfstandige ondernemers beschouwen als de motor van onze economie, dan kun je UNIZO eigenlijk zien als de garagist die regelmatig de olie ververst, instaat voor klein en groot onderhoud en hulp biedt bij problemen. Onmisbaar!

Natuurlijk was het gisteren ook een mooi moment voor Groep Delorge-Peerlings om onze service en kwaliteit te tonen. Onze gasten werden via onze A8-shuttledienst van de parking naar de ingang gereden. Zeker geen overbodige luxe met het hondenweer van gisterenavond! Daarnaast gaven we als gastheer een weekendje rijden met een A3-cabrio cadeau aan één van de gasten. Dat wordt twee dagen genieten … zodra het weer verbetert :-).

De voorbije weken zijn heel vermoeiend geweest – het autosalon en mijn campagne voor de WOMED Award kwamen bovenop mijn drukke agenda – maar ik heb gisteren veel energie kunnen halen uit de positieve ondernemersspirit die er heerste. Bovendien kreeg ik bijzonder positieve reacties op de visie die ik deel rond vrouwelijk ondernemerschap. De steun voor mijn nominatie voor de WOMED Award is duidelijk voelbaar, en dat doet goed!

Op naar de laatste week campagne! Op 16 februari wordt de stemming gesloten. Ik heb nog een goed gevulde week voor de boeg, met onder meer het CEO Café op de PXL, activiteiten van Markant en een boeklancering. Nog geen tijd gehad om te stemmen? Surf dan even naar www.markantvzw.be/womedaward. Dank je wel voor alle steun!

Deel dit bericht:

Ook interessant:

Benieuwd wat Hilde Peerlings nog meer te bieden heeft?

Aanbod

Media

Blog

Aanpak