Wat een tempo!

Amai! Wat een tempo … Soms is het leven van een zelfstandige onderneemster best wel hectisch. Overlegmomenten, vergaderingen, kwaliteitsopvolging, aansturing van het managementteam, cijfers analyseren, sollicitaties afnemen … Dat mijn dagen goed gevuld zijn, is het minste dat ik kan zeggen.

De kunst bestaat er volgens mij in om goed te plannen en meester te blijven van je agenda. Eigenlijk is ondernemen topsport. Dat zal morgen zeker ook aan bod komen tijdens het slotevent van de UNIZO Health Coach, waar Tia Hellebaut komt spreken. Een gezonde geest in een gezond lichaam. Niet altijd vanzelfsprekend, maar toch … er moet een alarmbelletje gaan rinkelen als je geen tijd meer kunt vinden in je agenda om je batterijen op te laden en afstand te nemen van alle zakelijke beslommeringen. Die tijd heb je immers nodig om frisse ideeën te krijgen.

Voor mij zit het in de kleine dingen. Ik moet heel bedachtzaam omgaan met mijn schaarse vrije tijd. Maar toch vind ik heel snel terug mijn evenwicht. Dat is voor iedereen anders natuurlijk, maar voor mij is het al genoeg als ik zo nu en dan een half uurtje kan fietsen, een kop koffie kan drinken met de krant erbij, een korte wandeling maak of een etentje met vrienden plan …

Het zal altijd een uitdaging zijn om werk en vrije tijd te combineren. Maar dankzij die weinige uurtjes ontspanning per week, slaag ik er wel in om mijn topsport te blijven volhouden. En nu tijd voor een kop koffie ;-).

Deel dit bericht:

Ook interessant:

Benieuwd wat Hilde Peerlings nog meer te bieden heeft?

Aanbod

Media

Blog

Aanpak