Drukke dagen

Wat een drukke dagen! Sinds maandag mijn nominatie voor de WOMED Award werd bekendgemaakt, is mijn programma nóg drukker dan anders. Maar ik geef toe: ik geniet van elk moment!

Het was trouwens een prachtig event op 27 januari. De locatie sprak tot de verbeelding: de Hoorn in Leuven, de oude gerenoveerde brouwerij van Stella Artois. De organisatie door Markant en UNIZO was super en de gastenlijst heel indrukwekkend. Ik heb heel wat boeiende mensen ontmoet. Na mijn speech – elke finaliste kreeg één minuut om zichzelf voor te stellen – voelde ik dat het startschot van drie weken campagne gegeven was. Ik beschouw het als een bijzondere uitdaging! Spannend zal het zeker worden …

Heel opmerkelijk hoe het nieuws van zo’n nominatie zich als een lopend vuurtje verspreidt. Dinsdag was ik samen met tal van andere Limburgse ondernemers op de ontvangst van minister Didier Reynders in Hasselt. Een interessante namiddag over de toekomstplannen voor Limburg. En het was natuurlijk heel aangenaam om zoveel leuke reacties op mijn nominatie te horen!

Deel dit bericht:

Ook interessant:

Benieuwd wat Hilde Peerlings nog meer te bieden heeft?

Aanbod

Media

Blog

Aanpak