Gezellige rondetafel bij UNIZO Vrouwelijke Ondernemers

Moeder en carrière, een topcombinatie’, dat was het thema van de rondetafel bij UNIZO Vrouwelijke ondernemers gisteren. Sara Reymen kwam haar boek voorstellen in het gezelschap van drie van de dertien dames die ze interviewde: Hilde Houben-Bertrand (eregouverneur van Limburg), Veerle Dobbelaere (actrice en onderneemster) en Hilde Rutten (CEO van Berghoff Belgium).

Een bijzondere avond toch wel, want sinds vorig jaar ben ik als winnares van de Livia-Award gekoppeld aan een jonge onderneemster voor coaching. En ja, Sara, die naast auteur ook zaakvoerder is van copywritingbureau Tekstueel, is ‘mijn’ jonge ondernemer. Een heel sterk initiatief van UNIZO, zowel voor de coaches als de ‘gecoachten’. Ik vind het heel fijn om mijn ervaring door te geven en een klankbord te zijn voor ondernemers die nog een hele weg moeten afleggen. Het is aan de ervaren ondernemers om hun expertise te delen! En dan is het natuurlijk heel bijzonder om op zo’n avond als gisteren te zien dat de onderneemster die je coacht, groeit in haar bedrijfsvoering en in haar zelfvertrouwen als ondernemer.

Ook Kim Vandenplas, zaakvoerder van Libra Services, was gisteren aanwezig. Zij werd uitgeroepen tot de meest beloftevolle vrouwelijke starter van Limburg en zal op 12 maart weten of ze de Vlaamse ereprijs behaalt. Alvast een dikke proficiat Kim! Het wordt op 12 maart sowieso een superspannende avond voor Limburg ;-).

Deel dit bericht:

Ook interessant:

Benieuwd wat Hilde Peerlings nog meer te bieden heeft?

Aanbod

Media

Blog

Aanpak