Made in Limburg | Gezocht: Stralende Stuurvrouw en andere Livia’s

Voor het originele bericht zie: Made In Limburg
U kent ‘m wel: de Livia Award, die elk jaar door Unizo Limburg wordt uitgereikt aan een vrouwelijke ondernemer die zich doorheen de jaren een mooie weg heeft gebaand in het economische heuvellandschap. Wel, die Livia Award wordt vanaf dit jaar vervangen door 3 prijzen om vrouwelijk ondernemerschap te bekronen…

De Livia Award wordt nu vervangen door Dé Livia’s, een wedstrijd mét daaraan gekoppeld: een spetterende awardshow op 30 mei in B-Mine Beringen. De drie laureaten die daar op het podium een overwinningsspeech mogen houden, spruiten voort uit de categorieën Onderneemster van het Jaar (allround), Jong Geweld (voor vrouwelijke ondernemers <35 jaar) én Stralende Stuurvrouw, een prijs voor een dame die als een leading lady haar team op sleeptouw neemt.

Het is nu mogelijk om ondernemende Limburgse vrouwen te nomineren voor deze 3 prijzen. Je kunt jezelf inschrijven of iemand voorstellen waarvan je vindt dat zij deze erkenning verdient. Dat kan gebeuren via deze link. Een professionele jury onder leiding van Hilde Peerlings (foto) gaat hier vervolgens mee aan de slag, en zal ook altijd de stem van het grote publiek meenemen in de finale evaluatie.

Wie het na alle stem- en beoordelingsrondes zal halen, moet blijken op 30 mei, als in B-Mine Beringen de awardshow van Dé Livia’s plaatsvindt. En voor we het vergeten: stem intussen ook op jouw favoriet van de Dé Strafste Onderneemster van Limburg. Een andere wedstrijd, door ons en HBvL georganiseerd, maar wel met hetzelfde doel: vrouwelijk ondernemerschap in de spotlights zetten. Dus: duim als de bliksem voor uw favoriet op deze link!

 

Deel dit bericht:

Andere media-optredens

Benieuwd wat Hilde Peerlings nog meer te bieden heeft?

Aanbod

Media

Blog

Aanpak