Over Hilde

Awards

Ondernemen is teamwork. Onderstaande awards vormen dan ook een mooie bekroning voor het werk dat ik door de jaren heen met mijn teams heb verzet.

2013

Laureaat Livia-award

uitgereikt door UNIZO Vrouwelijke Ondernemers
Womad Award
2014

Finaliste WOMED Award

uitgereikt door Womed Award
2011

Dealer of the Year van Volkswagen World

uitgereikt door Volkswagen AG
De blauwe pluim
2015

Blauwe pluim verdienstelijke ondernemer Hasselaar

uitgereikt door De blauwe pluim

Lorem Ipsum

Ondernemingen begeleiden in een groeiproces dat leidt naar duurzame rendabiliteit. Ziedaar mijn missie. Om dit proces in goede banen te leiden bundelde ik mijn ervaring als bedrijfsleider met mijn expertise als business coach in een model dat als leidraad kan fungeren doorheen het transformatieproces.

Dit model bevat alle pijlers die deel uitmaken van mijn visie op groei van ondernemingen. Wanneer alle parameters in kaart zijn gebracht, worden de contouren van een nieuw businessmodel zichtbaar dat uiteindelijk zal resulteren in duurzame groei.

Lorem Ipsum

Staat u als ondernemer op een kruispunt en heeft u nood aan een klankbord? Of wordt uw bedrijf uitgedaagd door een wereld in verandering? Meer dan ooit is wendbaarheid en vernieuwing een conditio sine qua non om een organisatie te leiden naar duurzame groei, maar u hoeft er niet alleen voor te staan!

Extern advies kan helpen om tunnelvisies te doorbreken en nieuwe perspectieven aan te reiken. Wie zich vandaag aanpast aan de toekomst van morgen heeft de toekomst in de hand.

Lees meer

Benieuwd wat Hilde Peerlings nog meer te bieden heeft?

Aanbod

Media

Blog

Aanpak