Raad van advies

Een raad van advies denkt mee met uw onderneming. Zowel in de breedte als in de diepte. Vooruitziend zijn staat centraal: een raad van advies helpt u om uw bedrijf klaar te stomen voor de toekomst, voor de markt van morgen.

Gericht blijven groeien

Zeker als u een intensieve periode van consulting en coaching hebt doorgemaakt, is een raad van advies een volgende logische stap. Deze adviseurs houden samen met u de vinger aan de pols en blijven uw groei kritisch onder de loep nemen.

Mijn meerwaarde in uw raad van advies

Bent u voor uw raad van advies op zoek naar iemand met veel expertise in sales, organisatiestructuren, hr en finance? Iemand die zelf ondernemer is en een bedrijf liet uitgroeien van een eenmanszaak tot een kmo met 160 medewerkers? Dan kunt u bij mij terecht. Ik adviseer u met plezier binnen mijn expertisedomeinen. Mijn sterkte? Ik werk vanuit mijn kennis en expertise, maar altijd met het oog op de toekomst. Want u moet als onderneming gefundeerde beslissingen nemen in het kader van nieuwe ontwikkelingen op de markt en in de economie.

Een raad van advies samenstellen

Wilt u voor uw bedrijf een raad van advies samenstellen, maar weet u niet goed waar te beginnen? Dan neem ik u die taak graag uit handen. Op basis van uw sector, verwachtingen en uitdagingen verzamel ik de juiste mensen voor uw raad van advies. Ik kan hiervoor rekenen op een heel uitgebreid netwerk van professionals binnen uiteenlopende vakgebieden.

Meer weten? Neem vrijblijvend contact op.

Enkele voorbeelden van bedrijven waar ik in de raad van advies zetel: