<-- Twitter Summary card images must be at least 120x120px -->

Morgen is het zover!

Morgen is het zover! De finale van de Womed Award in Brussel. Toegegeven, de voorbije maanden zat die award vaak in mijn gedachten. Niet omdat ik zo hard hoopte dat ik hem in de wacht zou slepen. Ook niet omdat mijn planning nog drukker was dan gewoonlijk. Wél omdat ik plots overal mogelijkheden zag om vrouwelijk ondernemerschap te stimuleren.

Je wordt over het thema aangesproken op events, je neemt deel aan debatten, leest met extra aandacht artikels over vrouwen en carrière in de pers, je wordt zelf regelmatig geïnterviewd … En zo werd mijn mening en mijn argumentatie de voorbije weken sterker en nog meer gefundeerd. Meer dan ooit ben ik ervan overtuigd dat motiveren en inspireren cruciaal zijn om het ondernemerschap een boost te geven. Niet alleen bij vrouwen, maar ook bij jongeren.

Kortom: wat de uitkomst morgen ook mag zijn, ik ben heel blij dat ik heb kunnen deel uitmaken van dit project. Ik heb er bijzonder veel uit geleerd!